fredag 22. august 2014

DAGENS KJOLE-EDWARDIAN ANTIQUE!!

Denne kjolen er en av mine favoritter i samlingen min .Jeg klarte ikke helt å få fram alle detaljene på den men ville vise dere den forde !! Selgeren som jeg kjøpte den av sa at det fulgte med en frakk til denne og at det sto på 'M Markes' 3rd March, 1906 på insiden.   Hun tror familien heter Henfield, og er fra Sussex, England.




Translation: My edwardian antique dress ! The seller belive this is from a family from Henfield, Sussex, England. The dress came with a petticoat that has the following name and date written inside:

'M Markes' 3rd March, 1906


torsdag 21. august 2014

EN GAMMEL SKATT - KJOLE FRA 1909 !

Ville dele noen bilder av denne KJOLEN FRA 1909  ! Elsker den !







Translation : My 1909s dress !! Love it !!

onsdag 20. august 2014

I'M IN HEAVEN!!!

Denne kjolen fra 1920-tallet har jeg siklet på lenge :) Og heldig for meg er denne dramaofexile en knupp og holder den av ,til jeg får nok penger .






Translation: I have had a eye for this amazing dress from 1920s  for a looooong time . Lucky me , this lovely dramaofexile seller have kept it off for me until I get enough money !!!

ENDELIG TILBAKE !!!!

Da er jeg endelig til bake :) Beklager til alle leserne mine , men det har skjedd en del i live mitt som har gjort at jeg ikke har fått mulighet å blogge så mye . Nå er jeg tilbake og skal prøve så godt jeg kan å få ut bilder :)



Bildet er hentet fra min instagram Maia Bo